___________________________ 
 
 
 


TABARA Internationala de IARNA WKB Kyokushin Karate - Sinaia 2017
     
 In perioada 05-10 februarie 2017, s-a desfasurat in incinta hotelului Mara din Sinaia, traditionala Tabara de iarna WKB kyokushin karate. Invitatii din acest an au fost multiplii campioni internationali din Ukraina - sempai Eldar Ismailov si sempai Seva Vsevolodov. La acest eveniment au participat sportivi de la C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti si C.S. Dragon Giurgiu .Am avut bucuria de ai avea alaturi de noi si pe 2 branch chiefs ( Dariusz Burda si Pawel Juszczyk) din Polonia alaturi de cativa sportivi foarte talentati.Pe langa antrenamentele de calitate ne-am bucurat de piscina,sauna, sala de forta, partie, plimbari, aer curat si bineinteles de prieteni.


   

Kumite Summer Camp Venus 22-27 august 2016

  In perioada 22-27 august 2016 s-a desfasurat la complexul Palace Resort din Venus, Tabara de Kyokushin Karate 2016. Evenimentul a fost unul foarte reusit, beneficiind de participarea campionilor Madena Bozianu si Catalin Mocanu. Apa marii, cazarea all-inclusive, antrenamentele intense, prieteniile legate, jocurile de pe plaja in cooperare cu Europa FM, antrenamentul de noapte si toate celelalte momente vor ramane mult timp in amintirea noastra. Osu ! 
Skadovsk International Kyokushin Summer Camp 
Ukraina 01-07.08.2016
 633 de sportivi din 7 tari (Ukraina, Moldova, Romania, Turcia, Franta, Belgia si Rusia) au participat in perioada 01-07.08.2016 la cea mai mare tabara de kyokushin karate.Romania a fost reprezentata de un lot de 9 sportivi de la C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti. Tabara a fost otganizata de shihan Sergey Vsevolodov si a fost structurata cu cate 4 antrenamente in fiecare zi cu tematici diferite (kihon, kumite, kata ) 
 TABARA DE IARNA KYOKUSHIN KARATE
                                     08-12 februarie 2016   70 de sportivi din cadrul cluburilor Goshin-Ryu Ploiesti, Harmony Bucuresti, Uno Mas si Dragon Giurgiu au participat in perioada 08-12 februarie 2016 la Tabara de iarna kyokushin karate, care s-a desfasurat in incinta hotelului Mara din Sinaia.Toti participantii au avut un program deosebit de activ, cu antrenamente frumoase in sala si in aer liber, program de odihna si recreere la piscina hotelului, multa disciplina dar si distractie.

____________________________________________________________ 
TABARA DE VARA 24-30 august 2015 

   In perioada 24-30 august 2015, sportivi de la cluburile Goshin-Ryu Ploiesti, Harmony Bucuresti, Dunareana Kata Ra, Dragon Giurgiu si Sakura Constanta au participat la a 32-a editie a Taberei Nationale de vara a departamentului de kyokushin karate din cadrul FRAMC. Sportivii prezenti in tabara au beneficiat de conditii excelente de cazare, masa si antrenament. Timpul deosebit de frumos, plaja curata, apa calda, piscina si prietenii din jurul nostru au facut ca aceasta tabara sa fie una dintre cele mai reusite de pana acum.


_____________________________________________________
TABARA DE VARA 2014 invitat shihan Francisco Filho 
 
 
 
___________________________