"BUCHAREST CHALLENGE CUP 2019"

Pe data de 26 octombrie 2019, s-a desfasurat in Sala de Sport Apollo din Bucuresti, a 7-a editie a Cupei internationale "Bucharest Challenge", un eveniment cu 500 de sportivi participanti. La aceasta competitie, organizatia noastra a participat cu un lot de sportivi de la 3 cluburi : Spirit Dojo Vidra, Kyokushin Family Giurgiu si Goshin-Ryu Ploiesti. Sportivii nostri au avut o evolutie deosebita pe tot parcursul competitiei , reusind sa castige numeroase meciuri prin finalizari spectaculoase. Felicitari tuturor sportivilor participanti la eveniment, multumim pentru sustinere parintilor , oficialilor si tuturor celor implicati in dezvoltarea activitatii competitionale a organizatiei noastre."Lupul Dacic"

Turneul National de Kyokushin Karate

  O competitie puternica, la startul careia s-au adunat peste 200 de sportivi, de la 8 cluburi sportive din localitatile: Tulcea, Constanta, Bucuresti, Vidra, Giurgiu, Galati, Sibiu, Buzau si Ploiesti. Toti spectatorii prezenti la eveniment s-au putut bucura de meciuri deosebit de spectaculoase, sportivii participanti aratand un foarte bun nivel tehnic si fizic. Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati in buna desfasurare a evenimentului: parinti, sportivi, antrenori, arbitri precum si primariei localitatii Brazi.

Mas Oyama Memorial CUP

Pe data de 20 aprilie 2019, C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti a organizat la Sala de Sport din Paulesti, a 7-a editie a evenimentului, Mas Oyama Memorial Cup.  La aceasta editie au participat 230 de sportivi de la 10 cluburi din tara. Evenimentul s-a bucurat de participarea unui public numeros, sportivii reusind sa impresioneze prin tenacitate, ambitie, disciplina martiala si o buna pregatire fizica si tactica. Multumim pe aceasta cale tuturor oficialilor, sportivilor, parintilor si sustinatorilor, niste oameni minunati care au contribuit din plin ca acest eveniment sa fie unul extrem de reusit.

Campionatul National Unificat de Kyokushin Karate

 Pe data de 06 aprilie 2019, in orasul Targu Jiu s-a scris inca o pagina frumoasa a Kyokushin Karate-ului din Romania. Aceasta editie de C.N. Unificat de Kyokushin Karate, Kata si Kumite a fost organizata exemplar de sensei Dorin Dumitru, presedintele A.C.S. Karate Kyokushinkai din Tg Jiu. A fost un eveniment in care profesionalismul celor implicati a fost la cote maxime. WKB Romania a participat cu un lot de 32 de sportivi de la 3 cluburi: Spirit Dojo Vidra, Goshin-Ryu Ploiesti, Kyokushin Family Giurgiu. Felicitari tuturor – organizatori, oficiali, sportivi, parinti sau sustinatori !

Cupa Moldovei

  Pe data de 23 martie 2019, s-a desfasurat la Galati, un eveniment ce a reunit la start 540 de sportivi de pe tot cuprinsul tarii. Organizatia WKB Romania a participat la aceasta competitie prin oficialii si sportivii a 2 cluburi : Spirit Dojo Vidra si ACS Kyokushin Family Giurgiu. Prestatia sportivilor nostri a fost deosebita, rezultatele aratand ca pregatirea , ambitia si determinarea lor au fost la cote maxime. C.S. Spirit Dojo Vidra condus de sensei Mihai Stefan, a participat cu 10 sportivi, obtinand 5 locuri 1, 2 locuri 2 si 3 locuri 3. ACS Kyokushin Family Giurgiu condus de senpai Iosif si MIhaela Iordache  au reusit sa castige 3 locuri 1, 1 loc 2 si 3 locuri 3. Felicitari !


”Bucharest Challenge Cup”

      Peste 600 de sportivi din 6 tari, au participat sambata 20.10.2018, in Sala Apollo din Bucuresti la evenimentul de Kyokushin Karate ”Bucharest Challenge Cup”. Organizatia WKB Romania a participat cu sportivi de la 3 cluburi sportive : Goshin-Ryu Ploiesti, Spirit Dojo Vidra si Kyokushin Family Giurgiu. Nivelul tehnic si buna pregatire a sportivilor au fost factori determinanti reflectat in numarul mare de medalii castigate. Felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor !
Turneul National ”LUPUL DACIC”

     Pe data de 22 septembrie 2018, 150 de sportivi din Sibiu, Ilfov, Giurgiu, Tulcea, Galati, Buzau, Bucuresti si Ploiesti, au participat la cea de a 3-a editie a Turneului National de Kyokushin Karate - Kata si Kumite - ”LUPUL DACIC”. Acest eveniment s-a bucurat de participarea unor sportivi  valorosi, care au facut un spectacol deosebit pentru toti spectatorii aflati in tribune.

Imagini de la Festivitatea de deschidere a competitiei ”Cupa Vidra”


   

Turneul National de Kyokushin Karate ”Cupa Vidra”
   Sambata 26 mai 2018, sala de sport din localitatea Vidra, a fost gazda unei puternice competitii de Kyokushin Karate cu probe de Kata si Kumite. Cei 210 sportivi inscrisi in competitie au dat dovada de o buna pregatire tehnica si tactica, reusind sa impresioneze prin ambitia si spiritul cultivat in multele ore de antrenament in dojo-urile de unde apartin. Felicitari organizatorului, sensei Mihai Stefan, oficialilor din cadrul organizatiei pentru buna desfasurare a competitie si multe multumiri autoritatilor locale pentru sprijin. Osu !
Cateva imagini de la eveniment...


”Mas Oyama Memorial Cup”
   Pe data de 15 aprilie 2018, Sala de Sport din Paulesti a fost gazda turneului national memorial de Kyokushin Karate ”Mas Oyama”. La acest eveniment au participat 225 de sportivi de la 10 grupari sportive din tara (Ploiesti, Bucuresti, Giurgiu, Ilfov, Buzau, Tulcea). 
Demonstratie a sportivilor de la Goshin-Ryu si Spirit Dojo


Kyokushin Family Cup

  Pe data de 25.02.2018, C.S. Kyokushin Family din Giurgiu, a organizat prima editie a cupei ”Kyokushin Family”. La acest eveniment au participat in jur de 200 de sportivi la probele de concurs Kata si Kumite. Multumim pe aceasta cale organizatorilor, senpai Mihaela si Iosif Iordache, pentru implicarea si dezvoltarea sistemului competitional in orasul Giurgiu. Felicitari !!!
   110 sportivi din cadrul cluburilor afiliate Organizatiei WKB Romania, au participat duminica 19 noiembrie 2017, la Ploiesti, la Turneul National de Kata pe grupe de incepatori si avansati. A fost o buna oportunitate pentru fiecare club participant, de a intra in competitie cu sportivi noi, indiferent de varsta sau pregatire. In acelasi timp, sportivii experimentati au concurat in grupe echilibrate valoric si au demonstrat o buna cunoastere tehnica a katas-urilor din concurs. Felicitari tuturor !

BUCHAREST CHALLENGE CUP”

       

  Pe data de 21 octombrie 2017, sportivii Wkb-Romania Kyokushin Karate au participat la Competitia de Kyokushin Karate cu participare internationala - BUCHAREST CHALLENGE. Cei 46 de sportivi inscrisi in competitie, sunt componenti ai cluburilor CATALIN MOCANU ACADEMY GIURGIU, GOSHIN-RYU PLOIESTI, SPIRIT DOJO VIDRA, HACHIMAN DOJO BUCURESTI si KYOKUSHIN FAMILY GIURGIU. Au fost obtinute 40 de trofee si anume 22 de locuri 1, 12 locuri 2 si 6 locuri 3. Felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor !!!

TURNEUL NATIONAL WKB ” LUPUL DACIC ” editia a 2-a


   Pe data de 09.09.2017, s-a desfasurat la Ploiesti, in incinta Salii de Sport a sc. Grigore Moisil, a 2-a editie a Turneului National WKB de Kyokushin Karate Kata si Kumite - ”LUPUL DACIC”. La aceasta editie au participat 166 de sportivi de la 12 cluburi din tara. Buna pregatire tehnica si fizica a sportivilor participanti a facut ca acest eveniment sa fie unul foarte reusit, presarat cu demonstratii si meciuri deosebit de spectaculoase. Multumim tuturor (oficiali, sportivi, parinti, spectatori....) celor care au facut ca acest eveniment sa fie o reusita in peisajul sportului de contact din Romania. OSU !

   MAS OYAMA MEMORIAL CHALLENGE CUP - Ploiesti 29 aprilie 2017 Ploiestiul a fost sambata 29.04.2016, gazda unei puternice competitii de kumite si kata, organizata de organizatia WKB Romania. Cei 125 de sportivi inscrisi in competitie au avut un nivel tehnic deosebit, o ambitie de castig si o determinare extraordinara, atat la proba de kumite cat si la kata. A fost o competitie intre si cu prieteni, cu sportivi pregatiti si cu premii pe masura. Felicitari tuturor !!!