2 nd European Open Championship

625 de sportivi din 21 de tari au participat pe data de 23 si 24 noiembrie 2019, la una dintre cele mai puternice competitii de Kyokushin Karate din Europa. La acest eveniment, care s-a desfasurat in localitatea Debica din Polonia, Romania a participat cu un lot de 5 sportivi juniori si 2 oficiali. Nivelul tehnic al competitiei a fost foarte ridicat, sportivii nostri reusind sa urce pe podium doar prin David Iordache - locul 3 la Kata baieti 10-11 ani. La proba de kumite, Claudiu Daianu (cat. 16-17 ani -65 kg), Tudor Petrisor (cat. 12-13 ani -60 kg), Mario Nasturica (cat. 12-13 ani -50 kg) au pierdut in turul 2, iar Sara Tabor (cat 10-11 ani +40 kg) impreuna cu Iordache David (cat 10-11 ani - 35 kg) nu au reusit sa treaca de primul tur. C.E. IKOK-UTKF

 Pe data de 20 iulie 2019, orasul Sibiu a fost gazda celei de a 9-a editie a Campionatului European IKOK UTKF.  La acest eveniment au participat 450 de sportivi din 7 tari. Sportivii nostri s-au intors acasa cu 8 locuri 1, 6 locuri 2 si 8 locuri 3. Felicitari !!!Tataria CUP

Pe data de 08.06.2019, s-a desfasurat in localitatea Nowa Srazyna din Polonia, competitia internationala de Kyokushin Karate, Kata si Kumite - "Tataria Cup". La acest eveniment au participat sportivi din 4 tari : Polonia, Romania, Letonia si Ukraina. WKB Romania a fost prezenta la aceasta competitie cu un lot de 12 sportivi si 3 oficiali. Sportivii nostri au reusit o performanta internationala deosebita, obtinand 3 locuri 1, 3 locuri 2 si 3 locuri 3. Felicitari !!!


Rezultate deosebite la C.E. de Kyokushin Karate

  Pe data de 23 martie 2019, s-a desfasurat in Lorca (Spania), Campionatul  European de Kyokushin Karate WKB. La start au fost prezenti  peste 400 de sportivi din 25 de tari. Romania a fost reprezentata de un lot de 2 oficiali ( shihan Cristi Bozianu - conducatorul delegatiei si Octavian Sirghe in calitate de arbitru) si 4 sportivi (Patrascu Matei, Andreea Sirghe, Patrascu David si Claudiu Daianu). Sportivii lotului nostru au reusit sa obtina 2 titluri de campion European prin Matei Patrascu la Kumite (cat.16-17 ani -60kg) si Andreea Sirghe la Kata (cat 16-17 ani) iar David Patrascu a a devenit vicecampion european la Kumite cat.14-15 ani -55kg. Felicitari !
CAMPIONATUL MONDIAL DE JUNIORI KWU

   O competitie internationala de top, cu loturi nationale puternice (Rusia, Kazahstan, Japonia,etc), avand in componenta luptatori extrem de valorosi si foarte bine antrenati. Despre cei 11 sportivi WKB, care au facut parte din lotul KWU, avem numai cuvinte de lauda, 5 dintre ei pierzand exact la intrarea in semifinale - Claudiu Andrei Daianu dupa 3 tururi, Mihai Tanasescu la fel, Bianca Teodorescu , Andreea Sirghe si Matei Patrascu dupa 2 tururi. Toti 5 au fost la un singur pas de podium. Prestatii la fel de bune au avut si ceilalti sportivi, David Patrascu pierzand in al 2-lea tur, Robert Simion, Ababei Alexandru, Chirita Yasmin, Predescu Robert si Dragomir Dragos au fost foarte aproape sa treaca in turul urmator. Felicitari tuturor sportivilor, si multe multumiri parintilor si sustinatorilor !!!

Rezultate deosebite pentru sportivii nostri la ”10th International Mas Oyama Memorial Cup”

       Pe data de 10 noiembrie 2018, Sala Polivalenta Transilvania din Sibiu, a gazduit evenimentul ”10th International Mas Oyama Memorial Cup ”. La acest eveniment au participat 350 de sportivi din 7 tari (Romania, Japonia, Haiti, Grecia,Germania, Italia si Ungaria). Wkb Kyokushin Karate Romania a participat cu un lot de 26 de sportivi de la 2 cluburi : Goshin-Ryu si Spirit Dojo. Rezultatele au fost deosebite, 13 sportivi urcand pe prima treapta a podiumului, 6 pe treapta a 2-a iar 5 dintre ei au obtinut locul 3. Felicitari tuturor participantilor, multumim tuturor celor care au contribuit ca acest eveniment sa fie unul deosebit de reusit - organizatori, sportivi, antrenori, parinti si sustinatori.
                                                      

5 locuri 1 la ”8th Polish Open Galizia CUP”

     Pe data de 29.09.2018, s-a desfasurat in localitatea Lezjask din Polonia, a 8-a editie a turneului de Kyokushin Karate, kata si kumite, ”Polish Open Galizia Cup”. Organizatia WKB Romania a fost reprezentata la acest eveniment de 4 sportivi din cadrul clubului Goshin-Ryu din Ploiesti. Rezultatele au fost deosebite, toti sportivii nostri reusind sa castige locul 1. Andreea Sirghe, a obtinut locul 1 la kata si locul 1 la kumite junioare 16-17 ani -55 kg, Claudiu Daianu a obtinut locul 1 la kumite 14-15 ani, Predescu Robert - locul 1, categoria 16-17 ani -70 kg si Alexandru Ababei - locul 1 la categoria 12-13 ani - 60 kg. Felicitari !!!
8th European Championship IKOK Sosai”

  Rezultate deosebite pentru sportivii clubului Goshin-Ryu din Ploiesti la evenimentul ”8th European Championship IKOK Sosai”, desfasurat la Sibiu. Cei 16 sportivi participanti au reusit sa castige 8 locuri 1, 4 locuri 2 si 2 locuri 3 la proba de Kumite si 3 locuri 2 si un loc 3 la proba de Kata. Felicitari !!!


Tataria Cup 16.06.2018
   3 locuri 1 si un loc 2 au castigat sportivii C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti la Cupa Internationala de Kyokushin Karate din Polonia. Deasemeni titlurile ”Best Fighter” - David Patrascu, si ”Best Tehnics” - Andreea Sirghe, au revenit tot luptatorilor romani. Locurile 1 au fost castigate de Matei Patrascu - Kumite, Andreea Sirghe-Kata si David Patrascu - Kumite, iar locul 2 a fost castigat tot de Andreea Sirghe la Kumite. Felicitari !!!

  Pe data de 19 si 20 mai 2018, in localitatea Lancut din Polonia, s-a desfasurat Campionatul European de Kyokushin Karate WKB. La acest eveniment au participat peste 600 de sportivi din 22 de tari. Datorita  bunelor rezultate obtinute de sportivii romani participanti la competitie, Romania s-a clasat pe pozitia a 3-a a podiumului in clasamentul tarilor participante.Campionatul European de Kyokushin Karate 19-20.05.2018
Lotul Romaniei a fost format din sportivi de la cluburile Goshin-Ryu Ploiesti, Spirit Dojo Vidra, Catalin Mocanu Academy Giurgiu , Hachiman Dojo Bucuresti si Nippon Budo Sport Tulcea (IKO Union). Au fost obtinute 5 locuri 1 prin Matei Patrascu, Robert Simion, Bianca Teodorescu,  Baboianu Alexandru la kumite si Andreea Sirghe la kata, un loc 2 prin Mocanu Catalin la kumite seniori -80 kg si 6 locuri 3 prin Catalin Hutanu, Predescu Robert, Ababei Alexandru, Vlad Uncu, Panuta Albert si Militaru Adrian. Felicitari !!!

Balcaniada IKO Kranevo 2018

  Pe data de 17.03.2018, sportivii de la 6 cluburi  din cadrul organizatiei noastre au castigat 11 locuri 1, 3 locuri 2 si 8 locuri 3 la Balcaniada de Kyokushin Karate din Bulgaria . Am avut astfel oportunitatea de a demonstra inca o data prin rezultatele obtinute, valoarea de varf a sportivilor din cadrul organizatiei noastre.


Fighter Cup - Kherson (Ukraina)

  Competitia internationala "Fighters Cup" s-a desfasurat pe 19.12.2017 si a strans la start 380 de sportivi cu un nivel tehnic foarte ridicat din 5 tari (Romania, Ukraina, Spania, Polonia si Israel). Romania a ocupat locul al 2-lea in clasamentul general datorita rezultatelor deosebit de bune pe care le-a obtinut la acest eveniment. Lotul Romaniei care s-a deplasat la Kherson a fost format din 14 sportivi de la C.S. Goshin -Ryu din Ploiesti si C.S Spirit Dojo din Vidra.
Tournament MAYORS JOZEFOW 24 03 2018

  Pe data de 24 martie 2018, s-a desfasurat in Varsovia, competitia internationala de Kyokushin Karate  ”WKB Mayors Jozefow”. La acest eveniment au participat 472 de sportivi din 6 tari - Polonia, Rusia, Germania, Letonia, Austria si Romania. Organizatia noastra a fost reprezentata de 2 sportivi din cadrul C.S. Goshin-Ryu din Ploiesti - Andreea Sirghe si Claudiu Daianu. Rezultatele sportivilor nostri au fost deosebite Andreea Sirghe castigand locul 1 la kata si locul 2 la kumite, iar Claudiu Daianu obtinand locul 1 la Kumite.REZULTATE EXTRAORDINARE OBTINUTE DE LUPTATORII ROMANI LA CAMPIONATUL EUROPEAN DIN POLONIA
 Pe data de 14 si 15 octombrie 2017, un lot de 17 sportivi din organizatia noastra au participat la Campionatul European de Kyokushin Karate din Reszow Polonia. Pe data de 14 octombrie au intrat pe tatami la proba de kata si kumite, juniorii de 14-15 ani, 16-17 ani, seniorii 18-34 ani si veteranii urmand ca a doua zi pe 15 octombrie evenimentul sa se adreseze doar copiilor. Echipa noastra a reusit sa castige 10 titluri de campion european, 3 titluri de vicecampion european si 2 locuri 3, 15 sportivi din 17 reusind sa se urce pe podium. Felicitari dragi sportivi si antrenori!
Campionatul Mondial IFK - Sibiu 27-28 mai 2017

  Sibiul a fost in zilele de 27 si 28 mai 2017, prin performanta organizarii Campionatului Mondial de Kyokushin Karate - Capitala Kyokushin-ului Mondial. 409 cei mai buni sportivi ai lumii din 41 de tari s-au confruntat intr-un spectacol martial greu de egalat de alti organizatori. 
Din Romania au fost prezente la acest eveniment mai multe echipe de sportivi apartinand de organizatii diferite : IFK, WKO, WKB, WAKU, etc. WKB Romania a participat cu un lot format din luptatori de la cluburile Goshin-Ryu Ploiesti, Hachiman-Dojo si Catalin Mocanu Academy.
Dupa terminarea campionatului, am avut bucuria caMadena Bozianu sa urce pe podiumul mondial, obtinand locul 3 la categoria senioare - 60 kg. Lotul WKB Romania a fost format din urmatorii luptatori : Madena Bozianu si juniorul Hutanu Catalin de la C.S. Goshin-Ryu, Curiman Bogdan, Radu Cristian si Daniel Ionita de la Hachiman Dojo si Mocanu Catalin de la Catalin Mocanu Academy.


                                   
                                                
„A fost o experiență frumoasă și foarte bună pentru mine. A fost un campionat foarte greu, s-au strâns aici cele mai bune luptătoare din lume, dar cred că mie îmi prinde foarte bine. Cu cât prind mai multă experiență, cu atât o să mă descurc mai bine. La Europene am câștigat de mai multe ori, dar la Mondial e primul meu rezultat. Am mai participat când eram mai mică, dar nu am reușit să urc pe podium. În viitor îmi doresc să lupt cât mai mult, să mă antrenez din ce în ce mai bine și să încerc să duc țara asta cât mai sus”....acestea au fost cuvintele Madenei dupa evolutia la Campionatul Mondial IFK de kyokushin karate. La acest eveniment au participat peste 400 dintre cei mai buni sportivi ai lumii din 41 de tari. Madena a concurat pe categoria -60 kg cu 30 de sportive, reusind sa o invinga in turul 3 pe campioana mondiala de la precedenta editie. 

All Kyokushin Karate World Cup - Buzau 1 iulie 2017

  La acest eveniment au participat 311 de sportivi din 8 tari : Romania, Armenia, Grecia, Ungaria, Serbia, Ucraina, Muntenegru si Bulgaria. WKB  Romania a participat cu un lot de 15 sportivi de la cluburile Goshin-Ryu Ploiesti si Hachiman Dojo Bucuresti,  reusind sa se intoarca acasa cu urmatoarele rezultate:Andreea Sirghe locul 1 -Kata, Claudiu Daianu – locul 1 Kumite 14-16 ani -70 kg,  Maria Albu locul 1 Kumite fete 14-15 ani +50 kg, Furnica Cosmin – locul 2 Kumite seniori -70 kg U22, Catalin Hutanu - locul 2 Kumite 16 -17 ani -75 kg, Ababei Alexandru - locul 2 Kumite 12-13 ani – 50 kg, Mitrea Matei – locul 2 kumite 10—11 ani – 40 kg, locul 3 - Mario Nasturica (Kumite 10-11 ani – 40 kg), Comsa Darius - Loc 3 categoria 7 ani , Dragoi Darius - Loc 3 categoria 11 ani . Au mai participat Petrisor Tudor, Ioana Cursaru, Diana Dica, Vizireanu Andrei si Dumitrescu Ana. Felicitari tuturor !

Campionatul European IKO - 4 medalii

In perioada 19-23 mai 2017, un lot de 9 sportivi din cadrul cluburilor Goshin-Ryu Ploiesti si Dragon Giurgiu au reprezentat Romania la Campionatul European IKO. Sportivii nostri au avut o prestatie deosebita, reusind sa se intoarca acasa cu 1 loc 1 la kumite si titlul de campion european la categoria baieti 14-15 ani - 55 kg castigat de Matei Patrascu, un loc 3 la kumite categoria baieti 16-17 ani - 70 kg prin Catalin Hutanu, un loc 2 la kata feminin 14-17 ani prin Madalina Juvina si un loc 4 la kata feminin 14-17 ani prin Andreea Sirghe.

4 trofee obtinute de sportivii romani la WKB European Cup

  In perioada 06-10.04.2017, un lot de 6 sportivi din cadrul clubului Goshin-Ryu Ploiesti s-a deplasat la Barcelona pentru a participa la Cupa Europeana WKB de kyokushin karate, kata si kumite. La acest eveniment au participat 340 de sportivi din 24 de tari, nivelul competitorilor fiind foarte ridicat. Sportivii nostri s-au intors cu 4 locuri pe podium, dupa cum urmeaza: Matei Patrascu - locul 1 kumite, cat. baieti 14-15 ani -60 kg, Andreea Sirghe - locul 2 kata, cat -16 ani fete, Madena Bozianu - locul 3 kumite cat. senioare -65 kg si Claudiu Daianu - locul 3 kumite, cat. baieti 14-15 ani -60 kg. Au mai participat si sportivii Catalin Hutanu si David Patrascu, care au pierdut in preliminarii. Felicitari tuturor !Campionatul Balcanic de Kyokushin Karate IKO - 17 trofee pentru WKB

  Pe data de 18 martie 2017, Sala Apollo din Bucuresti a fost gazda Campionatului Balcanic de kyokushin karate IKO, un eveniment cu sportivi din 7 tari si aproximativ 230 de sportivi participanti. Sportivii de la cluburile Hachiman Dojo, Dragon Giurgiu si Goshin-Ryu Ploiesti, au obtinut17 trofee, dovedind inca odata valoarea cluburilor de unde apartin. Locurile 1 au fost ocupate de Madena Bozianu (kumite cat. Feminin-60 kg), Gavrila Vlad (kata cat. Seniori), Matei Patrascu (kumite cat baieti 14-15 ani -55kg), Claudiu Daianu (kumite cat. Baieti 14-15 ani-60 kg), Vlad Popa (kumite cat. Baieti 12-13 ani+50 kg) si Maria Albu (kumite cat. Fete14-15 ani+55 kg). Pe treapta a 2-a a podiumului s-au clasat urmatorii: Cristian Radu (kumite cat. Seniori -90 kg), Dobre Adrian (kumite cat. Baieti 16-17 ani -60 kg), Ana Pavelet (kumite cat. Fete 12-13 ani +40 kg), David Patrascu (kumite cat. baieti 12-13 ani – 40 kg), Andreea Sirghe ( kata cat. Fete 14-15 ani) si Alexandra Padure (kata fete10-11 ani). Locurile 3 au fost castigate de Bogdan Curiman (kumite cat. Seniori -80 kg), Madalina Juvina (kata cat.fete 14-15 ani), Alexandru Ababei (kumite cat. Baieti 12-13 ani-50 kg), Alexe Antonia(kumite cat. Fete 14-15 ani +55 kg) si Tudor Petrisor (kata cat baieti 10-11 ani). Au mai participat avand o prestatie deosebit de buna sportivii Robert Predescu (kumite cat. 14-15 ani – 65 kg), Catalin Hutanu (kumite cat. Baieti 16-17 ani -70 kg) si Iulia Stanoilovici (kumite cat. Fete12-13 ani+40 kg. Felicitari tuturor !

International Kyokushin Karate Tournament Poland

 Peste 250 de sportivi din 4 tari : Polonia, Romania, Germania si Ukraina, au participat sambata 25 februarie 2017 la un puternic turneu de kyokushin karate pentru juniori organizat de WKB Polonia. Romania a fost reprezentata de 4 sportivi ai clubului Goshin-Ryu Ploiesti, bine pregatiti fizic si tehnic, care au obtinut 2 locuri 1 si un loc 2. Sportivul nostru Matei Patrascu a obtinut titlul de BEST FIGHTER al competitiei. Rezultatele au fost urmatoarele: Matei Patrascu - locul 1, cat. 14-15 ani -55 kg, David Patrascu - locul 1, cat 12-13 ani -36 kg si Andreea Sirghe - locul 1 kata open. Cel de-al 4-lea sportiv participant, Catalin Hutanu a pierdut in preliminarii in fata unui sportiv din Germania. Felicitari !!

IKO FIGHTERS CUP UKRAINA

Pe data de 18.12.2016, WKB Romania a participat cu 4 sportivi de la clubul sportiv Goshin-Ryu din Ploiesti la o puternica competitie (400 de sportivi participanti) de kyokushin karate desfasurata in localitatea Kherson din Ukraina. Sportivii nostri au reusit sa castige un loc 1 prin Matei Patrascu si un loc 3 prin Robert Predescu. Alexandra Padure s-a clasat pe locul 4 iar David Patrascu a pierdut in preliminarii. Matei Patrascu a obtinut trofeul pentru cel mai tehnic sportiv. Felicitari tuturor !