Kyokushin Karate Sparring - 17 Aprilie 2016 
 
 

  In data de 17 aprilie 2016, langa Cabana Muntele Rosu, masivul Ciucas, Judetul Prahova, a avut loc evenimentul “Kyokushin Karate Sparring - April Session”, eveniment din calendarul de activitati stabilit si organizat prin colaborarea urmatoarelor cluburi sportive : Goshin Ryu Ploiesti
, George Radoi Dojo Giurgiu
, Harmony Bucuresti , Hachiman Dojo Bucuresti.

La acest eveniment au participat aproximativ 100 de Karateka Kyokushin, ce si-au demonstrat calitatile dobandite, antrenate si perfectionate in cadrul sedintelor de pregatire din Dojo.

Totodata, acest eveniment s-a dorit a fi si o evaluarea a loturilor de sportivi, din cluburile mentionate mai sus, ce vor reprezenta Romania la Campionatul European de Kyokushinkai Karate, ce se va desfasura pe 21-22 Mai 2016, la Varna, in Bulgaria.

Dorim sa multumim tuturor celor participanti, karateka, parinti, sustinatori si admiratori, pentru prezenta si pentru sprijinul oferit la reusita acestui eveniment. Deasemenea multumim si Mamei Natura, pentru bucuria cu care ne-a acceptat prezenta, vremea fiind foarte frumoasa iar peisajele mirifice.

 
 
Kumite Sparring 27 februarie 2016


 
   Clubul Goshin-Ryu din Ploiesti a fost gazda unui eveniment deosebit care a adunat in incinta dojo-ului ploiestean peste 100 de sportivi de la 3 cluburi din Ploiesti, Bucuresti si Giurgiu. Sportivii ploiesteni s-au bucurat sa poata performa alaturi de sportivi si campioni experimentati de la Hachiman Dojo Bucuresti si Radoi George Dojo din Giurgiu. Acest Kyokushin Karate Sparring a fost un bun prilej de a ne testa pregatirea fizica si tehnica, dar si o foarte buna oportunitate de a lega prietenii cu practicanti de kyokushin din alte regiuni ale tarii. Multumim tuturor celor care au contribuit prin prezenta lor la buna desfasurare a evenimentului. OSU !!!