Turneul National WKB ”Lupul Dacic”

  Pe data de 09.09.2017, s-a desfasurat la Ploiesti, in incinta Salii de Sport a sc. Grigore Moisil, a 2-a editie a Turneului National WKB de Kyokushin Karate Kata si Kumite - ”LUPUL DACIC”. La aceasta editie au participat 166 de sportivi de la 12 cluburi din tara. Buna pregatire tehnica si fizica a sportivilor participanti a facut ca acest eveniment sa fie unul foarte reusit, presarat cu demonstratii si meciuri deosebit de spectaculoase. Multumim tuturor (oficiali, sportivi, parinti, spectatori....) celor care au facut ca acest eveniment sa fie o reusita in peisajul sportului de contact din Romania. OSU !

  

   
 


MAS OYAMA MEMORIAL CHALLENGE CUP - Ploiesti 29 aprilie 2017 

   Ploiestiul a fost sambata 29.04.2016, gazda unei puternice competitii de kumite si kata, organizata de organizatia WKB Romania. Cei 125 de sportivi inscrisi in competitie au avut un nivel tehnic deosebit, o ambitie de castig si o determinare extraordinara, atat la proba de kumite cat si la kata. A fost o competitie intre si cu prieteni, cu sportivi pregatiti si cu premii pe masura. Felicitari tuturor !!!
LUPUL DACIC - TURNEUL NATIONAL DE KYOKUSHIN KARATE PLOIESTI 10 septembrie 2016
 
    170 de sportivi (copii, juniori si seniori) din Ploiesti, Bucuresti, Sibiu, Tulcea si Giurgiu, au participat sambata 10.09.2016, la un puternic concurs national denumit sugestiv Turneul National Lupul Dacic. Buna pregatire fizica si tehnica a sportivilor participanti, eficienta organizare a evenimentului si premiile frumoase au asigurat un spectacol deosebit pentru publicul prezent la competitie.Felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute dar si oficialilor prezenti pentru buna desfasurare a evenimentului.


KYOKUSHIN KARATE FRIENDSHIP 03.04.2016

  231 de sportivi de la 9 cluburi din tara au participat duminica 03 aprilie 2016, la probele de kata si kumite in cadrul evenimentului Kyokushin Karate Friendship desfasurat la Ploiesti. Turneul a fost organizat pe categorii de varsta (copii, juniori si seniori) si de pregatire (incepatori si avansati), fiind realizat impreuna cu clubul Hachiman Dojo Bucuresti si Radoi George Giurgiu.Competitia a fost foarte bine organizata, competitorii reusind sa incante publicul aflat la eveniment.